Despre noi

misiunea noastră

Dezvoltarea unei agriculturi durabile pentru a garanta un viitor mai bun nouă și generațiilor următoare

Agricultura durabilă presupune o productivitate mai mare, ce aduce rezultate economice mai bune, cu mai puține resurse și impact negativ mai mic asupra mediului, prin utilizarea tehnicii și a tehnologiilor avansate.

Agricultura durabilă este prietenoasă mediului. Noi suntem contra utilizării substanțelor chimice în exces și ne propunem eliminarea lor completă, în cel mai scurt timp posibil. Astfel vrem să restabilim și păstrăm sănătatea solurilor, apelor și a aerului. Asta la rândul său vine să micșoreze, stopeze și elimine cauzele ce au dus la încălzirea globală și efectele acesteia.

Gândim global, acționăm local. Obiectivele puse pot prinde rădăcini doar într-o societate unită și prosperă. Din această cauză, ne propunem participarea activă locală, prin consolidarea relațiilor dintre agricultori și promovarea valorilor, beneficiilor și principiilor agriculturii durabile.

Agricultura durabilă e una ecologic pură. Pură pentru mediu și pură pentru produsele crescute, fie de ordin vegetal sau animalier. Nu doar ne propunem să venim cu produse curate, dar și crescute corect, fără abuz față de animale sau mediu, cu scopul de a mări productivitatea sau a scădea costurile. Ne dorim o armonie totală între natură și societatea umană.

Așa ne imaginăm noi un viitor mai bun – prosperitate economică, un mediu curat și o societate sănătoasă.

MOTTOUL NOSTRU

Orientare spre o agricultură performantă și prietenoasă mediului.

VIZIUNEA PE 10 ANI​

Dezvoltarea unei organizații cu ciclu închis ce ar include: 


Vânzarea tehnicii agricole -> Servicii/consultări-> Apicultură -> Creștere plante -> Creștere animale -> Distribuția -> Agro turism -> Protecția mediului.

Gestionarea lanțului întreg ar permite controlarea calității la toate etapele, până a ajunge la consumatorul final.

Valorile echipei noastre

Integritate

În echipă și cu clienții noștri suntem deschiși și sinceri. Ne ținem promisiunile. Dacă am zis că facem ceva - facem, în timpul cuvenit, dacă am stabilit că nu facem ceva - nu facem sub orice presiuni. Când noi câștigăm, nimeni nu trebuie să piardă.

Orientare spre rezultat

Nu suntem orientați spre procese, dar spre rezultat. Nu facem lucrurile de dragul făcutului, dar pentru a atinge un obiectiv stabilit. Facem primul pas, suntem pro-activi, nu tărăgănăm și nu dăm vina pe alții, suntem deschiși la minte, căutăm soluții în afara experienței acumulate.

Simplitate

Mai puțin înseamnă mai mult. Nu le poți face bine pe toate. Știm să prioritizăm și să nu ne lăsăm atrași de iluzia noilor oportunități ce ne pot îngreuna atingerea promisiunilor sau a obiectivelor puse. Dezvoltăm lucrurile simplu, ca să fie ușor de înțeles și gestionat.

Optimizare continuă (kaizen)

Suntem atenți la detalii. În fiecare zi încercăm să îmbunătățim totul, de la procese până la atitudinea și dispoziția oamenilor. Aplicăm sistemic și consecvent orice decizie, măsură, regulă, principiu, idee.

Eco

Nu consumăm mai mult decât avem strict nevoie și încercăm permanent să utilizăm metode mai econome și cu impact mai mic asupra mediului.

Empatie

Ne punem mereu în pielea altora, ca să-i înțelegem mai bine și să putem veni cu soluții potrivite. Suntem loiali față de clienții și partenerii noștri. Căutăm să aducem valoare adăugată, mai mult decât e scris pe hârtie.

Lucru în echipă

Ne ajutăm și ne învățăm reciproc. Ne certăm când trebuie și (ne) râdem când trebuie. La lucru ne petrecem o bună parte din viața noastră și trebuie să o facem cu sens și cu plăcere.

Elementele care ne evidențiază

combina lexion claas
echipă profesionistă

Prin activitatea noastră vrem să ajutăm comunitatea de agricultori și să oferim tehnică și utilaje agricole de calitate înaltă la prețuri accesibile. 

Avem o echipă de vânzări cu experiență practică în domeniul agriculturii, care vă va ajuta în alegerea utilajului potrivit.

service operativ

Pentru a garanta clienților noștri servicii de întreținere calitative și rapide dispunem de o echipă mobilă de service care acoperă toată țara.

Garantăm servicii de reparație și întreținere atât în perioada de garanție, cât și post-garanție.

calitate europeană

Suntem specializați în tehnică agricolă second-hand, pe care o importăm din Germania și Franța de la parteneri autorizați.

Oferim și garanție pentru o perioadă de 1 an la tehnica second-hand.

Parteneri comerciali